Ny redaktör för Mångfald


Jenny Damberg är författare till kokböckerna Bönor, ärtor, linser och Den nya skåpmaten – gott och hållbart ur burk och tetra. Hon har också skrivit de kulturhistoriska reportageböckerna Nu äter vi! De moderna favoriträtternas okända historia och Som hon drack – kvinnor, alkohol och frigörelse, samt Fett – En historia om smak, skräck och starka begär.
Som journalist skriver Jenny Damberg för flera tidningar och arbetar som redaktör för Sveriges hembygdsförbunds tidning Bygd och Natur. Hon är uppvuxen i Småland och delar i dag sin tid mellan Stockholm och Björkö utanför Norrtälje.

Årsmöte och kvarnbesök 

TACK TILL Warbro Kvarn!
Den 27 mars hölls föreningens årsmöte på folkets hus i Sköldinge. Rebecca Öhnfeldt kliver av sitt uppdrag i styrelsen. Vi tackar henne för hennes stora engagemang och hennes betydelsefulla insatser för föreningen. Ansluter till styrelsen gör nu Lars Lindström och Lucas Den Herder - varmt välkomna!

För utsökt lunch och fika, och fängslande guidning stod Thomas och Maud från Warbro kvarn. Tusen tack för ett fint och generöst arrangemang!